Jsns.cz slaví první narozeniny

5.3.2014 / JSNS / Vzdělávání vyučujících

Před rokem jsme pro učitele a žáky spustili audiovizuální vzdělávací portál jsns.cz. K tomuto prvnímu výročí jsme pro vás připravili několik novinek. Třeba novou sekci Další vzdělávání pedagogů se speciální AV lekcí.

Nová AV lekce se věnuje inkluzivnímu vzdělávání. Najdete v ní film Všichni spolu, který se odehrává na základní škole v Berg Fidelu, čtvrti německého Münsteru. Děti tam chodí do jedné školy bez rozdílu věku, národnosti nebo handicapu. Film je doplněn o další doprovodné materiály, které se tématu inkluze věnují.

Do sekce Další vzdělávání pedagogů budeme zařazovat materiály, které využijete při svém osobním rozvoji a vzdělávání. Nejsou určeny do výuky pro vaše žáky. U filmu tedy nenaleznete zpracované aktivity do hodin, ale pouze otázky a odpovědi, které vám pomohou hlouběji proniknout do tématu.

V tuto chvíli se ale také můžete těšit na slosování o zajímavé ceny pro registrované uživatele a pro ty, co se nově zaregistrují nejpozději do 5. 3. 2014 (podmínkou je dokončená registrace se smlouvou). Vyhlášení se uskuteční na setkání pedagogů v paláci Lucerna dne 6. 3. 2014 od 14,30. Sledujte naše aktuality. Jména výherců zveřejníme.

Na webu jsns.cz máme nyní více než 2 200 registrovaných uživatelů. Všem vám děkujeme za spolupráci. A i v tomto roce budeme nabídku výukových materiálů na webu nadále rozšiřovat.