Připojte se na setkání klubů v Praze

23.9.2015 / Filmové kluby

V říjnu proběhne setkání českých a německých organizátorů filmových klubů a to jak v Drážďanech, tak v Praze! Středoškolští organizátoři mají jedinečnou možnost si vyměnit zkušenosti a dozvědět se a zažít mnoho nového...

Organizátoři filmových klubů, kteří promítali film Katka, pozvali si experta na drogovou problematiku a otevřeli tak na své škole otázku drogové prevence, pojedou do Drážďan na setkání s německými klubáky.

Poté se i s německými kolegy vrátí do Prahy, kde proběhne ve dnech 16.-18. října již tradiční podzimní setkání. Účastníci si vymění své zkušenosti, doporučí filmy a naučí se efektivněji vést a organizovat kluby. I tentokrát čeká české a německé organizátory pestrý program zaměřený hlavně na drogovou prevenci a lidská práva.

Pokud máte na své střední škole filmový klub a chcete se setkání zúčastnit, kontaktujte koordinátorku Adélu Skálovou adela.skalova@jsns.cz

Setkání se uskuteční díky podpoře Česko-německého fondu budoucnosti.

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.