Zveme vás na akci pro vyučující během Jednoho světa

29.2.2016 / Vzdělávání vyučujících / Festival Jeden svět - projekce pro školy

Už tradičně pro vás chystáme speciální projekci s debatou. Přijďte diskutovat se Šimonem Pánkem nebo Martinem Rozumkem a popovídat si pak na neformálním setkání s členkami týmu Jednoho světa na školách.

Můžete hlasovat o tom, který film pro vás budeme promítat. Hlasovat můžete pro snímek Můj džihád, anebo Plavba přes tento dotazník, kde se podle anotací také dozvíte, o čem jsou.

Na film bude navazovat panelová debata na téma migrace se Šimonem Pánkem, ředitelem Člověka v tísni, Martinem Rozumkem, ředitelem Organizace pro pomoc uprchlíků, Karlem Randákem z Nadačního fondu proti korupci a dalšími hosty.

Setkání zakončíme neformálně - sklenkou vína v Langhans - Centru Člověka v tísni, které se v březnu tradičně mění ve festivalové centrum.

Přijďte zažít festivalovou atmosféru a sdílet své názory na téma, které hýbe společností. Akce se uskuteční v úterý 15. března 2016 od 13 do 18 hodin v Kině 35 ve Francouzském Institutu, Štěpánská 35, Praha 1 (kino mj. nabízí i celoroční projekce pro školy).

Prosím potvrďte svoji účast nejpozději do 8. března, e-mailem na adresu jan.kara@jsns.cz. Mimopražským učitelům můžeme proplatit jízdné, prosím napište v tomto případě požadavek přímo do e-mailu.

Akce je vyvrcholením cyklu seminářů MLUVME O MIGRACI.