Gymnazisti z Boskovic diskutovali s žáky ZŠ o drogách

23.7.2013 / Kdo jiný?

Představujeme vám další z týmových projektů -  tentokrát aktivity studentů boskovického gymnázia, kteří se rozhodli zaměřit na drogovou scénu Boskovicka a na závěr školního roku uspořádat besedy s žáky tamní základní školy.

Samotným besedám předcházela nezanedbatelná práce v podobě dotazníků, konzultací  s odborníky a rozhovorů s občany Boskovic.
Po sesbírání všech informací a podkladů si středoškoláci připravili interaktivní program besed pro žáky 2. stupně ZŠv Boskovicích, kterou dříve také navštěvovali.  Kromě prezentace, vyplňovali žáci kvíz a diskutovali. Besedy vzbudily u žáků velký ohlas a zájem. Nejvíce ocenili fakt, že je o problematice teoreticky nepoučují dospělí a mají možnost o tématech diskutovat se svými staršími vrstevníky, kteří se vybavili nejen teorií, ale získávali i informace z terénu. Prohlédněte si fotografie z prezentací na ZŠ.

 

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.