Objednejte si sadu příruček Kdo jiný?

17.10.2016 / Kdo jiný?

Podpořte pomocí našich příruček občanskou angažovanost svých žáků. V našem e-shopu si nyní můžete objednat unikátní sadu příruček Kdo jiný? s praktickými radami pro rozvoj občanské angažovanosti mladých lidí. Pro registrované uživatele je tato sada zdarma

 

 

Sada zahrnuje brožuru pro pedagogy, kde můžete načerpat inspiraci, osvojit si základy projektového vyučování nebo najít tipy, jak zařadit projekty do ŠVP. Dále pak obsahuje  dva projektové sešity pro žáky, které je provedou celým cyklem projektového managementu a poskytnou jim užitečné a praktické tipy pro realizaci vlastních projektů. 

Projekt Kdo jiný? zaštiťuje řadu našich aktivit, které spojuje přesvědčení, že i mladí lidé mohou měnit svět k lepšímu. Nesdílíme názory, že „mladí stejně nic nezmůžou“ nebo „tuhle generaci nic nezajímá“. V našich projektech vidíme, že mezi mladými lidmi je mnoho těch, kterým záleží na jejich okolí a nebojí se převzít odpovědnost. Protože – kdo jiný?

Sadu můžete objednávat v našem e-shopu.

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.