Otevíráme registrace na pražské školní projekce festivalu Jeden svět

22.2.2022 / Festival Jeden svět - projekce pro školy

Přihlašování na školní projekce v Praze v rámci festivalu Jeden svět bude spuštěno 22. 2. 2022 v 14 hodin. Registraci na promítání můžete provést přímo na našem portále a to v pěti jednoduchých krocích. Vstupné na projekce bude v letošním roce 70 Kč na osobu, pedagogický doprovod zdarma.

Mezinárodní filmový festival Jeden svět nese letos podtitul Cesty svobody. Na toto téma jsme vybíali i dokumentární filmy pro mladší diváky – žáky základních a středních škol. Mladší z nich se mohou těšit na kratší snímky z kategorie Jeden svět dětem, starším žákům a studentům středních škol je určena kategorie Jeden svět pro studentky a studenty.

V Praze bude festival probíhat ve dnech 21. až 31. 3. 2022. Přihlašování na projekce v pražských kinosálech otevíráme 22. 2. 2022 ve 14 hodin. Přihlašovat se můžete na stránce Školní projekce v Praze, kde najdete i podrobný program jednotlivých kin. 

Podívejte se také na přehlednou nabídku festivalových filmů. Pro registraci v dalších městech kontaktujte regionálního koordinátora, a to na stránce Školní projekce v regionech