Podívejte se na reportáž, jak učit o migraci

22.2.2016 / Vzdělávání vyučujících

Naše semináře Mluvme o migraci vyvolaly zájem nejen ze strany vyučujících, ale i médií. Podívejte se na reportáž České televize z našeho workshopu o tom, jaké metody se dají využít ve výuce o migraci.

Podívejte se na reportáž na stránkách České televize.

Reportéři České televize navšítvili ukázkovou hodinu na gymnáziu v Berouně. Vedla jí naše zkušená lektorka Vlasta Vyčichlová, kterou můžete znát ze seminářů a workshopů.

Se studenty vyzkoušela metodu krokodýlí řeky podporující kritické myšlení a pracovali s filmem Na kole za svobodou.

V současnosti pro vás aktualizujeme materiály týkající se tématu migrace. Mimo jiné připravujeme sestřih ze seminářů Mluvme o migraci. I vy se můžete přihlásit na závěrečnou panelovou diskuzi, kterou pro vás připravujeme na 15. března. Vystoupí na ní Šimon Pánek, Martin Rozumek a Karel Hvížďala.

K tématu migrace najdete na našem portálu samozřejmě několik filmů pro různé věkové kategorie i s výukovými materiály. Prohlédněte si nabídku v tématickém okruhu Migrace.

 

 

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.