LEADr. KLUB

6.11.2018 / Filmové kluby / Cena Gratias Tibi / Hledá se / Kdo jiný?

V JSNS se snažíme dál spolupracovat s mladými absolventy našich projektů: s těmi, co vedou nebo vedli Filmové kluby; se soutěžícími Hledá se LEADr.; s nominovanými na Cenu Gratias Tibi; s účastníky týmových projektů Kdo jiný?; s těmi, co se zapojili do Z místa, kde žijeme a dalšími.

Naším cílem je dále je motivovat, inspirovat a rozvíjet tak, aby měli chuť realizovat své vlastní komunitní projekty. To vše se děje v rámci tzv. LEADr. KLUBu. O víkendu jsme uspořádali hned dvě akce.

V pátek 2. 11. se v pražském prostoru Petrohradská kolektiv konala inspirativní akce nazvaná inspiRACE. Představilo se na ní rychlými prezentacemi 12 fungujících projektů mladých lidí. 50 diváků tak mělo možnost načerpat nápady a energii k vlastní aktivitě.

V sobotu jsme navázali prvním setkáním Akcelerátoru LEADr. KLUBu. Přihlásilo se do něho 30 mladých lidí, kteří se rozhodli posunout své projektové nápady o kus dál. V rámci prvního běhu tohoto akcelerátoru se uskuteční ještě dvě víkendová setkání.

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.