Využijte dny otevřených dveří na jsns.cz

22.12.2015 / JSNS

Ježíšek vám přináší všech 196 filmů na jsns.cz dostupných volně do konce roku. Když v programu nastane okénko, kdy nedávají ani Popelku, ani Pyšnou princeznu, je pravý čas otevřít si naše stránky a podívat se na jeden z našich dokumentů! Hned na začátku školního roku je pak můžete zařadit do výuky.

Vánoce a Nový rok jsou časem, kdy hodnotíme uběhlý rok a máme čas a klid uvažovat o svých životech mimo každodenní shon. Možná proto budete mít náladu na snímek Největší přání, ve kterém Olga Špátová pokračuje v pátrání svého otce po životních hodnotách obyvatel České republiky.

Pokud se během svátků budete nacházet na místě, kde bude nouze o sníh, můžete se na něj podívat ve filmu ThuleTuvalu, jehož část se odehrává v Grónsku, kde je sněhu dost (alespoň zatím).

Učíte-li mladší děti, zaujmou vás třeba snímky Jsem tu nový (jak může příběh migranta vyústit šťastným koncem) nebo Hrdá navzdory chudobě (i dvanáctileté děvče může změnit situaci celé své rodiny k lepšímu) určené dětem od osmi a od jedenácti let.

Pokud u nás na webu ještě nemáte registraci, nezoufejte. Ode dneška až do 1. ledna jsme pro vás zřídili dočasný přístup, díky němuž se na filmy můžete podívat. Stačí se přihlásit podle následujících pokynů.

Odkaz pro přihlášení: https://www.jsns.cz/cz/login/10100/Prihlaseni.html#tabs-2, kam zadáte Jméno: UdcSLo4 a Heslo: okTnBzn3. Pak už si stačí jen najít libovolný film v sekci Filmy