Nabízíme ukázkové hodiny pro střední odborná učiliště

9.2.2023 / JSNS

Přemýšlíte, jak zapojit výuku s dokumentárním filmem i na střední odborná učiliště? Rádi pro vás přímo na vaší škole zrealizujeme ukázkovou hodinu s filmem podle vašich potřeb. Zdarma si u nás také můžete objednat metodickou příručku "Učíme s filmem – využití dokumentárního filmu ve výuce", ve které najdete praktické tipy do vašich hodin. 

Během ukázkové hodiny vám přímo v prostředí vaší školy zdarma ukážeme, jak pracovat s dokumentárním filmem, jak zvolit vhodné aktivity a zároveň doporučíme vhodné postupy pro šetrnou práci s emocemi.   

Jak se zapojit? 

Máte-li zájem o ukázkovou hodinu s využitím dokumentárního filmu, neváhejte se přihlásit. Vaše případné dotazy ráda zodpoví Jana Kautská (napsat e-mail).

Objednat si ukázkovou hodinu zdarma

"Promítám filmy na odborné škole a jsem moc ráda, že Jeden svět na školách existuje. Společné sledování filmů otevírá důležitá témata a studenti ocení možnost sdílet názory a emoce. Navíc jsou překvapeni důvěrou – tím, že jejich pohled má váhu a není hodnocen z hlediska správnosti, protože ta tady ani neexistuje," hodnotí práci s dokumentárním filmem Ida Vohryzková ze SZdŠ Ústí nad Labem. 

Začínáte s výukou s dokumentárním filmem? Pak doporučujeme:   

Výuka s umělou inteligencí

Objevujte se svými žáky svět umělé inteligence


Vyzkoušejte naše nové aktivity do hodin využívající AI chatboty. A pokud je pro vás AI nové téma, nachystali jsme pro vás také manuál Krok za krokem k výuce s umělou inteligencí, díky kterému můžete začít zapojovat AI do výuky vlastním tempem.